(0)

Sande venner

audiobook & e-book


"PÄ mange mÄder var han dybt uenig med hende i hendes systematiske indretning af tilvÊrelsens store og smÄ ting, men han plejede ikke at diskutere det. Slet ikke nÄr ungerne hÞrte det, han vidste at de med ÄrvÄgne Þrer opfattede den uskyldigste og mest forsonlige diskussion som skÊnderi eller optakt til ragnarok og boschske rÊdsler."

Kaj og Lotte har sÄdan set haft et godt Êgteskab, og de har fÄet de bÞrn ud af det, som det hele tiden har vÊret planen, de skulle have. Men som Ärene er gÄet, er en fÞlelse af uro og utilfredshed krÞbet ind pÄ livet af dem begge, og nu slÄr jorden revner under deres tilvÊrelse.

Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke bĂžger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen "De tavse huse". I en Ă„rrĂŠkke var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien "Regnvejr og ingen penge."


Narrator: Werner Tholsgaard
Duration: