(294)

Sektion M - 1: Spil for galleriet

audiobook & e-book


Varbergs kommunaldirektør bliver fundet drÌbt i den gamle fÌstning ved kysten. Mordet har vÌret brutalt, han er blevet stukket brutalt gentagne gange, og øjne og mund er opspilede, som om han har set noget forfÌrdeligt i dødsøjeblikket.

Den unge og ret uerfarne efterforsker Nora Feller er blevet ansat hos Sektion M, en specialenhed, der efterforsker sÌrligt komplicerede mord. Hun kommer pü sagen om den drÌbte kommunaldirektør, der viser sig at have en del hemmeligheder, og hans kone anmeldte ham for vold et par ür tidligere.

Nora bliver hurtigt inddraget i efterforskningsholdets sĂŚrlige metoder, og hun kommer isĂŚr tĂŚt pĂĽ Charlotte Victorin, der er criminal profiler. Men Sektion M er et hĂĽrdt sted at vĂŚre. Arbejdet er prĂŚget af voldsomme forbrydelser og interne magtspil, og Nora indser snart, at hun ikke kan stole pĂĽ nogen.

SPIL FOR GALLERIET er første bind i SEKTION M, en spÌndende og nervepirrende krimiserie, inspireret af tv-serien Rejseholdet. Bestsellerforfatteren Christina Larsson har ogsü skrevet serien om Ingrid Bergman, og hendes bøger har solgt i over 1 million eksemplarer.


Narrator: Grete Tulinius
Duration: