(25)

Skyggebarn

audiobook & e-book


EN ÆLDRE MAND findes myrdet, skuddrĂŠbt i hovedet pĂ„ klos hold uden for sit hjem i det sommerdĂžsige fiskerleje Ronehamn. Det er den tooghalvfemsĂ„rige Heinz Meyer, der er dĂžd.

Heinz Meyer kom som en af flere sÄrede tyske soldater til Gotland efter Anden Verdenskrig for at modtage pleje, siden levede han i over tres Är en stille tilvÊrelse i den lille flÊkke pÄ Gotland. Maria Wern bliver sat pÄ sagen om det koldblodige mord og har svÊrt at finde noget motiv til det. Fiskerlejets fÄ beboere er modvillige til at hjÊlpe med oplysninger, og det gÞr ikke opgaven nemmere. Marias egen verden ramler, da der sker et dÞdsfald i familien. Og som om det ikke skulle vÊre nok, sker der noget pÄ hendes bÞrns sommerlejr, som vÊkker politiets opmÊrksomhed: pigen Mirela forsvinder.

Skyggebarn er en fritstÄende Maria Wern-krimi om bÞrns sÄrbarhed og hÊndelser i fortiden, der fÄr mennesker til at tage skridtet, nÄr dÞren Äbner sig for en anden dimension af livet, hÊndelser, som kaster deres mÞrke skygger ind over Gotland.


Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: