(5)

Slankekuren

E-book


Bliv slank for altid!

30,9 kilo! SÄ meget tabte Brian SÞnderbye pÄ 16 uger, da han testede Birgitte Nymanns slankekur. Nu kan du gÞre ham kunsten efter. Hvis du fÞlger hendes anvisninger, vil kiloene rasle af.

Kuren er enkel: Den varer 16 uger. Hver anden uge sker der noget nyt, sÄ dit vÊgttab ikke stagnerer undervejs. Den er nem at fÞlge - uanset om du spiser derhjemme eller har et job med kantineordning, eller du er pÄ farten hele dagen med medbragt mad.

PÄ Birgitte Nymanns kur fÄr du balanceret dit blodsukker, og du fÄr masser af energi og et stÞrre velvÊre. Slankekuren er lavet sÄdan, at du sagtens kan spise det samme som resten af din familie - blot med nogle fÄ Êndringer. Du fÄr ikke sukker og kun lidt stivelse, men spiser masser af kÞd og grÞntsager, og du skal ogsÄ have fedt. For eksempel mÄ du gerne spise smÞr. Du skal altsÄ ikke sidde med en portion kÄl og appelsiner, mens resten af familien spiser "almindelig" mad. I stedet for fÄr du 35 dejlige og sunde opskrifter, der hjÊlper dig godt pÄ vej og fÄr kiloene til at forsvinde.

Du bliver guidet igennem alle 16 uger og fÄr lette trÊningsprogrammer, der er nemme at udfÞre. Du fÄr ogsÄ gode rÄd om, hvordan du kan forbrÊnde ekstra kalorier uden at trÊne. Endelig har bogen en rÊkke overbevisende personlige fortÊllinger om mennesker, der har gennemfÞrt Slankekuren, og som har holdt vÊgten efter kuren eller automatisk har tabt sig endnu mere, fordi den har hjulpet dem med at Êndre deres kostvaner.

Birgitte Nymann er en af Danmarks mest populére forfattere inden for tréning, kost, sundhed og motivation og har udgivet 19 bþger, 23 dvd’er med hjemmetréningsprogrammer og lavet 32 specialproduktioner for Bonniers publications. Derudover er hun programudvikler for Wexer.com, skribent for bl.a. Femina, kursus og foredragsholder i ind- og udland og uddannet i idrét fra Kþbenhavns Universitet og i holistisk sundhed gennem CHEK institute, Californien og ejer og ansvarlig for tréningen i Effektiv Fitness.