(0)

SMAK

audiobook


SMAK er en samling noveller, der foregĂĽr i et modent univers blandt veluddannede mennesker med stor livserfaring. Historierne handler om absurditeterne under den pĂŚne overflade, kedsomheden, hverdagens trivialiteter og forkerte valg, der fĂĽr menneskers tilvĂŚrelse til at krakelere.

SMAK fortÌller om lÌngslen og en søgen efter en mening, der for den enkelte ender med et aktivt valg, der kan vÌre et positivt vendepunkt, men ogsü für konsekvenser for de nÌrmeste. Det er eksistentialistiske skÌbnefortÌllinger, hvor hybris og nemesis spiller en stor rolle.

SMAK rummer spÌndende tÌnksomme og eftertÌnk- somme moraler og problemstillinger, der kan filosoferes og funderes over. Der er stemning, atmosfÌre og stil; en svunden og mere tÌnksom verden. FortÌllingerne er et ündehul og en oase i nutidens hastige billedstrøm.

Max Ulrich Klinker, født 1965, er uddannet civilpilot 1987 og cand. jur. 1997. Pilot i SAS fra 1990 - 2005. Forinden i andre danske luftfartsselskaber, bl. a. natfragt og operationer i Afrika. Flyveinstruktør i 1989. Dansk advokat i 2004 med ogsü fransk møderet. OrdinÌr fransk advokat i 2008. Gift, far til tre børn. Bosat i Sydfrankrig.


Narrator: Paul Becker
Duration: