(2)

Spar & spis

E-book


Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne pÄ mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hÄnden og hjÊlper dig med at spise sundt og lÊkkert for smÄ penge. MÄlet er at tilbyde dig sÄvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, sÄ du kan tilrettelÊgge dine indkÞb optimalt og navigere i dine valg af rÄvarer, sÄ du undgÄr store ekstraudgifter til mad. I kombination med bogens nÊsten 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund mad, der bÄde er budgetvenlig, bÊredygtig og hurtig at tilberede, og som samtidig smager virkelig godt. Disse parametre er alle hjertesager for Anette og gennemgÄende for alle hendes opskrifter.

I bogen finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter pÄ alt fra lÊkre supper og stuvninger til tÊrter, wokretter og mÊttende salater, alle fra Anette Harbech Olesens erfarne hÄnd. Anette er blandt andet kendt for sine populÊre bÞger, hvor hun formidler sin store viden om mad og sundhed.

Med Spar og Spis har Anette Harbech Olesen skrevet endnu en brugbar og aktuel bog, der denne gang kan inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise bÄde sundt, lÊkkert og mere bÊredygtigt.