(102)

Sudenlapset

audiobook & e-book


Muinaissuomalainen fantasiamaailma korpineen, jÀrvineen ja tuntureineen lumoaa kaikenikÀiset

Hurja Mustarinnan soturi Roke ja kuolleiden mailla Luusuvannossa kasvanut hiljainen Karran ovat kaksoset. Kymmenen vuoden eron jÀlkeen he kohtaavat lÀhteÀkseen noitasaarelle Vornanmutkaan hautaamaan ÀitiÀÀn, noita Terihania.

PeriltÀ he löytÀvÀt Sudenmarjan, synkÀn ja ahdistuneen lapsen, jota kaksoset erehtyvÀt luulemaan pikkusisarekseen ja Vornanmutkan seuraavaksi noidaksi. EsiÀideiltÀ Karran saa kuitenkin kuulla, ettÀ hÀnestÀ itsestÀÀn on mÀÀrÀ tulla Vornanmutkan ensimmÀinen miesnoita. Matkasta kohti velhoutta alkaa Sudenlasten suuri seikkailu.

Sudenlapset on toinen osa Helena Wariksen rakastetussa Pohjankontu-trilogiassa, joka on tÀynnÀ julmia taisteluja, taikuutta ja romantiikkaa henkeÀsalpaavissa muinaissuomalaisissa maisemissa. Se jatkaa sarjan ensimmÀisen osan, Uniin piirretyn polun, tarinaa, mutta uusin henkilöhahmoin. Helena Waris on kirjoittanut lukuisia fantasiaromaaneja ja lastenkirjoja ja asuu Ristiinassa 100 vuotta vanhassa puutalossa. Pohjankontu-trilogian kaikille kolmelle osalle on myönnetty ilmestymisvuonnaan Suomen Tolkien-seuran Kuvastaja-palkinto.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: