(1227)

Taatelitalvi

audiobook & e-book


Joulun taikaa kahvila Koivussa.

Joulu saapuu PyhÀvirran kylÀn lumisiin maisemiin ja tuo mukanaan uusia kÀÀnteitÀ.

Kristiina Kivimaan arki on asettunut kahvila Koivuun. Kun kylÀ alkaa vetÀÀ lisÀÀ turisteja puoleensa, Krisse tarttuu tilaisuuteen. JÀrven rannalle aukeaa maalaishotelli Koivu, jonka vieraita hemmotellaan vastaleivotulla taatelikakulla.

Hotellin ja kahvilan pyörittÀminen rinnakkain on kuitenkin tÀyttÀ työtÀ. Kun hollantilaiset lumilautailijat jÀÀvÀt kiinni lumimyrskyyn, katot vuotavat ja sÀhköt katkeilevat, KrissestÀ alkaa tuntua, ettÀ hÀn on haukannut liian ison palan. Kunnanjohtaja Tommi tuntuu kumman etÀiseltÀ, sadan vuoden takaiset tapahtumat alkavat kummitella nykypÀivÀssÀ, ja Krisse tajuaa, ettÀ myös hÀnen lÀheisin ihmisensÀ salaa hÀneltÀ jotakin.

Kun ovi uuteen ihmissuhteeseen nÀyttÀisi olevan auki, Krisse joutuu pÀÀttÀmÀÀn, kuinka paljon painoarvoa toisten mielipiteille ja toiveille voi laittaa.

Taatelitalvi on Kahvila Koivu -sarjan toinen osa.

Maija Kajanto on taustaltaan toimittaja ja viestinnÀn ammattilainen. Taatelitalvi on hÀnen viides kirjansa. Kajanto ei hyvistÀ yrityksistÀÀn huolimatta ole koskaan oppinut leipomaan taatelikakkua.


Narrator: Kati Tammensola
Duration: