(7)

Talent

audiobook & e-book


For Wilbek handler talent om meget, meget mere end en medfødt evne eller en sÌrlig begavelse. Det handler ogsü om vilje, tülmodighed og vedholdenhed. Der er givetvis mennesker, der kommer lettere til tingene end andre, men det er ikke nødvendigvis de mennesker, der bliver de virkelige sportstjerner, de bedste elever eller de dygtigste medarbejdere. Det gør kun de, der bliver ved med at øve sig og udfordre sig selv.

Ulrik Wilbek stoppede i 2014 som landstrÌner og er nu sportchef for Dansk Hündbold Forbund med ansvar for talentudvikling, men der bliver trukket pü hans viden i mange andre sammenhÌng, büde i andre sportssammenhÌnge og i erhvervslivet. Han er blandt andet rüdgiver for fodboldklubben Brøndy, golfspillere og har ogsü vÌret involveret i et projekt om fokus pü sÌrlige talenter i folkeskolen.

I bogen fortĂŚller han om sit arbejde med talentudvikling, og hvordan man bĂĽde arbejder med de mennesker, der har en helt sĂŚrlig evne, og dem, der mĂĽske ikke er blandt de bedste til at begynde med, men som til gengĂŚld har en vilje til at forbedre deres resultater og indsats.


Narrator: Morten Rønnelund

Duration: