(11)

Trump - Bag Facaden

audiobook


"Selvpromovering. Brovten. Retssager. Trump havde vÌret üben for at bruge alle de midler og mere til for at beskytte sit image og opnü sit ultimative mül: at tjene penge. "Jeg reprÌsenterer Donald Trump," havde han meget direkte sagt om sin karriere. Men nu, da han stilede efter at blive prÌsident, skulle denne selverklÌrede multimilliardÌr overbevise vÌlgerne om, at hans vÌrdi for landet var større end hans nettovÌrdi, og at han kunne blive en forkÌmper for andet og mere end sig selv."

Donald Trump havde kun vÌret prÌsident i fü timer, før han begyndte at udstede sine kontroversielle dekreter og behandle medierne som en flok uartige skolebørn. Men hvad er historien egentlig om USA's 45. prÌsident? "Trump - Bag facaden" er den mest dybdegüende beskrivelse af Donald Trumps liv frem til hans forbløffende valg som amerikansk prÌsident. Bogen er baseret pü research foretaget af tyve journalister, to faktatjekkere og tre redaktører fra Washington Post.

Marc Fisher er seniorredaktør ved Washington Post, hvor han har arbejdet i mere end 30 ür. Han har skrevet adskillige af de artikler, som vandt Pulitzerprisen i 2016 for "Public Service" i 2014.

Michael Kranish er undersøgende politisk reporter for Washington Post. I 2016 modtog han "Society for Professional Journalists Award for Washington Correspondence".

"Selvom bogens tilgang er afbalanceret og retfærdig, vil resultatet efterlade læseren rystet og bange." – Sunday Times


Narrator: Jesper Bøllehuus
Duration: