(0)

Turen til Norge 3: I snekongens rige

audiobook & e-book


"I snekongens rige" er tredje og sidste bind i serien om en skoleklasses skiferie til Norge anført af deres lÌrer, Steinar, der er helt overbevist om, at børn har godt af at leve af knÌkbrød, sove med en sten som hovedpude og südan for alvor komme i kontakt med naturen... og det skal da ogsü vise sig at blive en tur, som ingen af dem kommer til at glemme. Hyttens ejer, Thorleif, er en sÌr snegl, og da en snestorm raser og fanger hele klassen i hytten forsvinder Thorleif pludselig.

"Turen til Norge" er en tredelt serie om en gruppe danske skolebørns oplevelser pü en uges skitur til Norge med deres norske skolelÌrer, Steinar. Trilogien bestür af følgende bind: "Over alle bjerge", "Bag lukkede døre" og "I snekongens rige".

Forfatteren Terje Nordberg (f. 1947) er oprindeligt født i Norge, men har boet i Danmark siden 1969. Han har udgivet büde skøn- og faglitteratur og desuden vÌret tilknyttet flere aviser. Som freelanceskribent har han isÌr skrevet om motion og livsstil, hvilket blandt andet har resulteret i bogen "Livet i løb" fra 2012. Udover sine romaner og novellesamlinger for voksne, hvoriblandt "Pausefiskepasseren" (2015) bør nÌvnes, har Nordberg udgivet büde prosa og drama rettet mod børn pü mellemtrinnet i de danske folkeskoler.


Narrator: Alice Broksø
Duration: