(0)

Tyven

E-book


Gadehustleren Jody spiller enhver rolle, der kan fÄ ham til at fremstÄ tillidsvÊkkende. Han har kig pÄ Lord Cyril Belmont, som kan vÊre en mulig billet til Þkonomisk frihed, der kan Êndre Jodys liv. Ved hjÊlp af et fupinvesteringsprojekt lÊgger han en fÊlde for den velhavende herre.

Det kan godt vÊre, at Cyril Belmont har en titel, men han er fattig som en kirkerotte og er tÊt pÄ at sÊlge sin forfaldne herregÄrd og starte pÄ en frisk i Amerika.

Da hans stilfĂŠrdige eneboerliv bliver invaderet af en kvik, lidenskabelig mand, der fordrejer hovedet pĂ„ ham, er Cyril parat til at dele alt, hvad han ejer, med den fortryllende fremmede – inklusive sine inderste fĂžlelser.

Da Jody begynder at nÊre uforklarlige fÞlelser for den blide og venlige mand, der dyrker sjÊldne orkideer, beslutter han sig for at fÄ afsluttet sin forfÞrelse og liste tilbage til ghettoen. Men sÄ bliver hans dÊkke afslÞret, og den spirende romance er slut.

Der skal en oceanrejse og flere uventede begivenheder til, fÞr de to fremmede rigtig kommer til at forstÄ hinanden og det bÄnd, der binder dem sammen.