(2)

Ubuden

audiobook & e-book


Genkendelige hverdagsdanskere, hjemme, pĂ„ arbejde, i bĂžrnehaver, med liv, hĂ„b, drĂžmme, misforstĂ„elser og tvivl – og sĂ„ dĂ©t, der ikke burde vĂŠre der.

DĂ©t uindbudte, det fremmede, det kun anede, det snigende, det vanvittige, det frygtelige. DĂ©t, man ikke tĂžr tale om, det, man fornemmer i kĂŠresten, i barnet, i sig selv.

DĂ©t, man ikke kan ryste af sig igen.

Det ubudne.

“Efter min mening er Teddy Vork uovertruffen, nĂ„r det gĂŠlder om at forvandle vores leverpostejsfarvede hverdagsliv til rĂŠdselsfulde mareridt. Alt hvad der fĂžles sikkert og trygt, kan han med fĂ„ ord sĂ„ tvivl omkring, sĂ„ man pludselig er ude af stand til at regne ud, hvad der er rigtigt, og hvad der er indbildt.”

Jette Holst, Gyseren

*****

“Vork mestrer horrorgenren, og han skriver godt og jordnért om vores vérste mareridt.”

Bjarne Dahl Jensen, Bogrummet

*****

“Teddy Vork er eminent til at skabe en atmosfĂŠre, til at sĂŠtte en handling sammen, sĂ„ man konstant sidder pĂ„ kanten af stolen, og kan mĂŠrke de smĂ„ hĂ„r rejse sig i nakken.”

Pernielle Thoustrup Jensen, Bare et kapitel mere

“Det sublime gys kan vĂŠre totalt ublodigt 
 ‘Ubuden’ [er] en bog, man er nĂždt til at lĂŠse i dagslys eventuelt i et supermarked, en banegĂ„rd eller et andet sted med mange mennesker.”

Birte Strandby, BogvĂŠgten

****œ

“Jeg tror altsĂ„, at jeg har fundet mig en favorit inden for dansk gys! Jeg synes virkelig, at Teddy Vork gĂžr det godt, og jeg er ret begejstret for historierne i Ubuden.”

Camilla Henningsen, Litteraterne

“Uhyggen optrĂŠder i disse noveller hos steder og personer vi normalt ville finde tryghed hos og pĂ„ en mĂ„de hvor man ikke bare let kan stikke af fra den, hvilket er med til at skabe den creepy og til tider nĂŠrmest knugende stemning.”

Sidse Cordes, Sidses Bogreol

“Samme hĂžje niveau som vi efterhĂ„nden kender fra Teddy Vorks udgivelser 
 ”

Thomas Winther, Himmelskibet

“Virkelig en anbefalelsesvĂŠrdig novellesamling. Dansk gys nĂ„r det er bedst.”

Mikala Rosenkilde, Det blÄ bogskab

“Teddy Vork brillerer indenfor disse ubehagelige beséttelseshistorier.”

Jesper Pedersen Klindt, Jeghaaberï»ż


Narrator: Klaus Elmer
Duration: