(0)

Uskollisuuden vala

audiobook & e-book


Kartanoromantiikan uusi kuningatar!

Historiallisen perhesaagan aloitusosa on tÀydellinen yhdistelmÀ historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jÀnnitystÀ.

On vuosi 1782, ja hovimarsalkka Carl Sporren rakennuttama SvartÄn kartano on valmistumassa. Sporren kuusitoistavuotias Christina-tytÀr lÀhetetÀÀn Tukholmaan hovissa esiteltÀvÀksi. Christinan pitÀisi naida joku arvolleen sopi va aatelismies, mutta hÀnen sydÀmensÀ sykkii vain muurarimestarin pojalle Gustafille.

Tukholmassa Christina tulee vedetyksi mukaan kuninkaan ja tĂ€mĂ€n sisaren ympĂ€rillĂ€ kiehuviin juonitteluihin. Samaan aikaan SvartĂ„ssa kĂ€ydÀÀn yhteenotto, jonka seuraukset ovat tuhoisat. Tapahtumien taustoja penkoessaan Christina pÀÀtyy tekemisiin hyvin vaarallisten ihmisen kanssa – joilla taas on lĂ€heiset vĂ€lit Ruotsin hoviin.

Uskollisuuden vala on ensimmÀinen osa kartanoromantiikan uuden kuningattaren kiehtovasta Kartanon naiset -romaanisarjasta, joka kertoo SvartÄn kartanon naisten hellittÀmÀttömÀstÀ taistelusta rakkauden ja itsemÀÀrÀÀmisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta lÀhtien.

Christina Erikson on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensÀ Thomas Eriksonin kanssa SvartÄn kartanon, hÀn alkoi tutkia talon ja siellÀ asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymÀÀn dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan nÀiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee sillÀkin, ettÀ hÀntÀ ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiÀ aikoja ja menestyksekkÀÀsti useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistÀ kaikkiin Pohjoismaihin.