(2)

Varjo - eroottinen novelli

audiobook & e-book


En ole enÀÀ 16. Olen 36. Ja olen edelleen kapinallinen – naamion takana. HĂ€n on seurannut minua kaikki nĂ€mĂ€ vuodet, kuin varjo. Kohtaamme toisemme huutaen "Let’s dance!" tai vielĂ€ useammin "I want to break free!". Silloin vapautan salaisen kapinalliseni. Tupakkatauoilla muiden kollegoiden puhuessa lapsista, illallisista ja joululomista me kaksi tanssimme tupakkaringissĂ€mme, johon myös hĂ€ivĂ€ys syksyistĂ€ tuulenvirettĂ€ sekoittuu. Louisesta tulee Louis.

Myöhemmin ruuhkabussissa puhallan kostean henkĂ€ykseni bussin ikkunaruutuun. PiirrĂ€n sydĂ€men lasiin muodostuneeseen huuruun ja katson sen lĂ€pi – Louisina. Louis himoitsee ja antaa asioiden tapahtua – epĂ€röimĂ€ttĂ€ ja missĂ€ vain – kĂ€si hakeutuu muitta mutkitta edessĂ€ oleville kimmoisille pakaroille. Ja Louis himoitsee miehiĂ€. MiehiĂ€, joita hĂ€n hengittÀÀ kuin ilmaa. EikĂ€ mitÀÀn hempeilyĂ€, ei! Tai kainostelua. Jotkut miehet tilaavat ravintolassa aina listan suurimman pihvin. PÀÀllĂ€ raaka kananmunankeltuainen. Umpiraakana. MiehiĂ€, jotka ulos mennessÀÀn herĂ€ttĂ€vĂ€t saalistajanvaistonsa.

Lue myös novelli Kukkotappelu.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvĂ€ aikakauslehti, joka on tĂ€ynnĂ€ eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai hĂ€peilyĂ€. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. LehdessĂ€ julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensĂ€ kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttĂ€ ja nautintoa kipinöivĂ€t tarinat tuovat jokapĂ€ivĂ€iseen seksielĂ€mÀÀn aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.