(26)

Veetin joulu

audiobook


Vilkkalan Veetin ihana joulukalenteri

Oletko koskaan miettinyt, onko tonttuja olemassa? Ja jos niitÀ on, voiko niitÀ nÀhdÀ? EntÀ miten voisi rakentaa tonttuansan? Veeti pohtii nÀitÀ kysymyksiÀ erityisen paljon tÀnÀ jouluna, kun hÀn on siirtynyt eskarista ensimmÀiselle luokalle. Myös hammaskeiju mietityttÀÀ VeetiÀ, sillÀ hÀneltÀ on irtoamassa maitohammas. LisÀksi Veeti oppii viemÀrissÀ asuvista krokotiileista ja saa tietÀÀ, mitÀ pitÀÀ tehdÀ, jos eksyy joulutivoliin. LisÀksi kirjassa kerrotaan tietysti siitÀ aivan erityisestÀ joulukihelmöinnistÀ, joka tuntuu vatsassa.

Veetin joulu on neljÀs osa sarjassa, jossa tutustutaan Vilkkalassa asuvan Veetin elÀmÀÀn ja hauskoihin kommelluksiin. Veetin joulu on joulukalenterimuotoon kirjoitettu ihanan jouluinen kirja, jossa jokainen luku on uusi luukku. LisÀksi jouluaaton jÀlkeen on vielÀ yksi luku, ettei kaikki hauska pÀÀttyisi liian nopeasti!

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi VaahteranmÀen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystÀvÀllisesti, mutta kuitenkin niin, ettÀ hÀnen tekstinsÀ ilahduttavat ihan kaiken ikÀisiÀ.


Narrator: Erja Manto
Duration: