(0)

Viides ratsumies

E-book


San Franciscon kaupunginsairaalassa sattuu sarja epĂ€ilyttĂ€viĂ€ potilaskuolemia. Kun naisten murhakerhon tuoreimman jĂ€senen Yuki Castellanon Ă€iti kuolee sairaalassa hĂ€mĂ€rissĂ€ olosuhteissa, Yuki ja komisario Lindsay Boxer alkavat penkoa tapahtumia – ja törmÀÀvĂ€t vaikenemisen muuriin.

Samalla kun naisten murhakerho jÀljittÀÀ sairaalan kÀytÀvillÀ vapaana kulkevaa armotonta murhaajaa, saa Lindsay tutkittavakseen toisen jÀrkyttÀvÀn murha-aallon, jonka uhreina on nuoria naisia. Riehuuko San Franciscossa kaksi sarjamurhaajaa?

Viides ratsumies jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljÀ naista ratkoo yhdessÀ kylmÀverisiÀ murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistÀ jÀnnityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia kerÀnneenÀ kirjailijana, ja hÀnen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.