(87)

Vilde hjerter

audiobook & e-book


Charlotte Claibornes liv kÞrer pÄ skinner i New York. Lige indtil hendes businesspartner og bedste veninde, Sophie, forelsker sig og flytter til Poplar Falls. Efter et enkelt besÞg i den lille by falder Charlotte ogsÄ pladask for stedet. Og for Payne Henderson 


Det er ikke meningen, at forholdet til Payne skal vĂŠre mere end bare en lille flirt, men inden Charlotte har set sig om, er hun forelsket, og hendes liv er forandret for altid.

Nu stÄr Charlotte over for en stor beslutning: Skal hun bekende sin kÊrlighed og blotte de ar, hun har pÄ sjÊlen? Eller skal hun vende hjem til sit trygge og elskede storbyliv i New York?

Vilde hjerter er den femte, fritstÄende bog i Poplar Falls-serien af Amber Kelly om den lille by, hvor hjerter tabes, og kÊrligheden blomstrer.

Pressen skriver:

"Grib dine lommetĂžrklĂŠder 
 du fĂ„r brug for dem! Jeg har lĂŠngtes efter Charlotte og Paynes historie lige siden den fĂžrste Poplar Falls bog 
 den serie ville ikke vĂŠre fuldendt uden deres lykkelige slutning.”

– Jennifer R.

"Sikke en fantastisk storyline. Jeg lĂŠste den i Ă©t strĂŠk. Jeg kunne ikke stoppe mig selv. Jeg lĂŠngtes efter deres historie. Fuld af kĂŠrlighed, passion, humor, alvor, hengivenhed og tilgivelse. Vilde hjerter vil gribe dit hjerte og aldrig give slip.”

– Fun Under the Covers

“Jeg tror rent faktisk, at jeg dĂ„ner. Det er bare fĂžlelsen af sĂžd befrielse og glĂŠde, som om alt er godt i verden. Det opsummerer ret fint, hvordan jeg har det efter at have lĂŠst Vilde hjerter. SĂ„Ă„Ă„ god!!!”

– Gloria G.