(201)

Vuorten laulu

audiobook & e-book


Hanoi, 1972. Tyttö ja isoÀiti tarrautuvat toisiinsa amerikkalaisten pommien sataessa heidÀn vÀliaikaisen suojansa ulkopuolella. Tytön vanhemmat ovat lÀhteneet taistelemaan

sotaan, joka repii sekÀ hÀnen maansa ettÀ hÀnen perheensÀ.

Vanhempien paluuta odottaessa isoÀiti tekee kaikkensa saadakseen tytön ajatukset muualle ja hÀn pÀÀttÀÀ jakaa Huongille elÀmÀntarinansa. HÀn paljastaa tarkoin varjeltuja salaisuuksiaan ja antaa tytölle arvokkaita oppitunteja elÀmÀstÀ; ei pelkÀstÀÀn selviytymisestÀ vaan siitÀ, kuinka elÀÀ rohkeasti, kunniakkaasti ja myötÀtuntoisesti.

Tytön ja isoÀidin mukana pÀÀsemme unohtumattomalle matkalle Vietnamin tuskaisen 1900-luvun historian lÀpi. HeidÀn uhmakkuutensa, pÀÀttÀvÀisyytensÀ, toivo ja odottamaton ilo

tarttuvat myös lukijaan.

Esikoisromaani Vuorten laulu on erittÀin koskettava romaani monimutkaisista perhesuhteista ja sodan tuhoisista seurauksista.

Romaani herÀttÀÀ henkiin konfliktin inhimilliset kustannukset vietnamilaisten nÀkökulmasta ja osoittaa ystÀvÀllisyyden ja toivon todellisen voiman.

Kirja on voittanut lukuisia palkintoja, kuten Dayton Literary Peace Prize 2021, Blogger's Book Prize 2021 ja International Book Awards 2021. Oikeudet on myyty lÀhes 20 kielelle.


Narrator: Hannamaija Nikander
Duration: