(12)

Yliote

audiobook & e-book


Pelottavan ajankohtainen psykologinen trilleri pureutuu identiteettivarkauteen – eikĂ€ pÀÀstĂ€ otteestaan.

Alexa elÀÀ unelmaelÀmÀÀ: ylellinen asunto Vasastanissa, ura viestintÀjohtajana ja lÀheinen suhde Julia-tyttÀren kanssa. IdylliÀ alkavat kuitenkin rikkoa omituiset laskut, joita Alexa saa kÀsilaukuista, puhelimista ja tietokoneista, joita hÀn ei ole tilannut. Virheiden korjaaminen vie koko ajan enemmÀn aikaa, ja pian hÀn on keskellÀ taloussotkua, josta ei pÀÀse ulos.

TyttĂ€ren luokkatoverin isĂ€ltĂ€ Tomilta Alexa alkaa saada apua, ja tunteetkin syttyvĂ€t. Kummalliset hyökkĂ€ykset kuitenkin vain jatkuvat ja pahenevat joka kerralla – osansa saavat myös Alexan työpaikka ja tytĂ€r. Alexan elĂ€mĂ€n salaisuudet tuodaan esille ja totuutta vÀÀristellÀÀn. Joku pitÀÀ hĂ€ntĂ€ otteessaan.

Samaan aikaan vakuutuskÀsittelijÀ Kristiina alkaa nÀhdÀ tuttuja piirteitÀ korvausraporteissa. Voiko Alexan tapaus johtaa hÀnet rikollisen luo, jota hÀn on piirittÀnyt jo kauan? Toisella puolella kaupunkia istuu mies vaaleassa toimistossa tietokoneen ÀÀressÀ ja suunnittelee loppuhuipennusta. Se tulee olemaan hÀnen viimeinen keikkansa ennen lÀhtöÀ.

Yliote on piinaava ja vavisuttavan realistinen jÀnnityskertomus, joka tuo nÀkyvÀksi nettirikollisten törkeÀt manipulointikeinot.

Kirja on tuotettu yhteistyössÀ nettirikosten ehkÀisyyn ja seurausten minimoimiseen erikoistuneen vakuutuspalveluyhtiön mySafetyn kanssa.


Narrator: Niina Koponen
Duration: