(0)

7 Mysiga Godnatt Sagor

E-Book


7 MYSIGA GODNATT SAGOR (LÀttlÀsta)

BOK 1. BIB OCH BOBS ÄVENTYR: Det hĂ€r Ă€r berĂ€ttelsen om de bĂ„da jordgubbs syskonen Bib och Bob. En dag trĂ€ffar de en skojig groda som bĂ€r pĂ„ en spĂ€nnande hemlighet, som han gĂ€rna vill dela med syskonen. Följ med Bib och Bob pĂ„ deras och grodans hĂ€rliga Ă€ventyr!

BOK 2. KOTTEFOLKET: Om du ser en kotte pÄ marken tÀnker du kanske: jaha- dÀr ligger en kotte och skrÀpar. Men inget kunde vara lÀngre ifrÄn sanningen. Du har nog inte en aning om att det Àr en viss herr Kotte som Àr pÄ vÀg hem för att Àta lunch. Nu ska jag berÀtta för dig om kottefolkets hemliga liv som ingen annan mÀnniska kÀnner till. SpÀnnande, eller hur!

BOK 3. RÄVEN RAFFES HEMLIGHET: Det hĂ€r handlar om rĂ€ven Raffe. Han var minsann ingen vanlig rĂ€v för han hade en stor hemlighet som inte ens hans familj kĂ€nde till. Följ med rĂ€ven Raffe pĂ„ hans underbara resa sĂ„ ska du fĂ„ se vad han bar pĂ„ för hemlighet.

BOK 4. TIFF OCH TUFF PÅ UPPDRAG: Tiff och Tuff Ă€r gladingar. En glading Ă€r en sĂ„n som gör andra glada och det tyckte dom verkligen behövdes nu! Kom och följ med de bĂ„da syskonen pĂ„ deras hĂ€rliga uppdrag.

BOK 5. ZIGGE- DEN NYFIKNA MASKEN: Denna saga handlar om en mycket kÀck och nyfiken liten maskkille som heter Zigge. Tillsammans med sina bÀsta vÀnner hittar dom pÄ en massa skoj. Kom och var med pÄ deras hÀrliga upptÄg!

BOK 6. SJÖHÄSTEN SARA: SjöhĂ€sten Sara var en mycket speciell tjej, för hon Ă€lskade att vara med pĂ„ de stora sjöhĂ€st-racen och hon var en av de allra bĂ€sta pĂ„ det ocksĂ„. En dag skulle hon racea mot en mycket skicklig sjöhĂ€st men under loppet hör Sara att nĂ„gon ropar pĂ„ hjĂ€lp. Vad skulle hon nu göra, tro?

BOK 7. HIMLA KUL: Om vi tittar upp mot himla valvet kan vi se mÀngder av stjÀrnor i skyn. DÀr finns ocksÄ ett flertal planeter som seglar runt i sina utstansade banor, men det Àr inte hela sanningen. Sanningen Àr att de Àr levande och har sina egna liv som ingen annan vet nÄgot om. Kom in och kika pÄ vad planeterna har för sig nÀr ingen ser!