(0)

Allt om digital marknadsföring för dig som småföretagare

E-Book


Hej företagare,

Jag heter Anders Lundstedt och är sedan 2014 egen företagare efter att varit anställd som marknadschef i olika marknadsledande företag. Jag har alltid jobbat med försäljning och marknadsföring såväl traditionell som digital.

Jag vill med denna e-bok dela med mig av mina erfarenheter och kunskap inom digitala kanaler & sociala medier som jag har haft stor nytta av för att bygga mitt varumärke och hitta nya kunder. Kanske har du tagit ett av dina viktigaste beslut att starta eget eller så har du varit i gång med din verksamhet ett tag redan.

Därför vill jag att denna e-bok i digital marknadsföring ska hjälpa dig att förstå de olika digitala verktygen som finns tillgängliga och hur du kan använda verktygen för att utveckla, hantera och optimera dina kampanjer.

Jag vill också att denna e-bok ska vara praktisk för dig och att du istället för att behöva "googla" runt ska hitta allt du behöver samlat på ett ställe för att komma igång med hemsida, sociala medier, innehållsstrategier, Google Ads, Facebbok Ads, e-post marknadsföring, sökmotoroptimering m.m. Du får tips, strategier och jag visar dig steg för steg hur du använder de olika digitala verktygen.

Jag önskar dig lycka till med ditt företagande,

Hälsningar

Anders Lundstedt

Action Marketing förlag