(6)

Annoit rakkauden tuskan

E-Book


Suuria tunteita ja elokuvatÀhtiÀ sairaalan varjoissa.

Violet Murray on aloitteleva lÀÀkÀri, joka leikkausalissa pitÀÀ pÀÀn kylmÀnÀ ja toimintansa ammattimaisena. TyöminÀn siirtyessÀ sivuun Violet kuitenkin antaa itsensÀ haaveilla mahdottomista. ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ hÀn istuu sairaalan ruokalassa ja lukee lehteÀ leikkauksen jÀlkeen, kun silmiin osuu juttu elokuvanteosta. FilmiÀ kuvataan ihan lÀhellÀ! Ja pÀÀosassa on kukas muukaan kuin tÀmÀn hetken kuumin tÀhti Bruno Barr.

Violet pÀÀttÀÀ kĂ€ydĂ€ katsomassa elokuvan kuvauksia ja pÀÀtyy odottamattomasti osaksi vaarallista tapahtumien sarjaa. ÄkkiĂ€ elokuvien unenomainen maailma ja sairaalan kiireinen arki sekoittuvat, kun Violetin potilaana on suuri elokuvatĂ€hti. Mahtuuko kuvioon vielĂ€ romanssi?

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.