(653)

Au Pair

Hörbuch und E-Book


Emma Rousin esikoisteos on tÀydellinen lÀpimurto, joka on saanut kansainvÀliset kustantamot kilpailemaan suurilla summilla julkaisuoikeuksista.

Au pair on tiheÀjuoninen mysteeri synkistÀ perhesalaisuuksista. Arvoitus, joka pitÀÀ hellittÀmÀttÀ otteessaan yllÀttÀvÀÀn loppuratkaisuun saakka. Samana pÀivÀnÀ, kun kaksoset Seraphine ja Danny Mayes syntyvÀt, heidÀn ÀitinsÀ heittÀytyy kuolemaansa talon takaiselta kalliojyrkÀnteeltÀ ja kaksosten isoveljeÀ hoitanut au pair, Laura, katoaa. KylÀlÀisten keskuuteen jÀÀvÀt elÀmÀÀn huhut mustakaapuisista hahmoista, vaihdokkaista ja varastetusta lapsesta.

25 vuotta myöhemmin Seraphine kÀy veljineen lÀpi tapaturmaisesti kuolleen isÀnsÀ jÀÀmistöÀ, kun heidÀn kÀsiinsÀ osuu kaksosten syntymÀn pÀivÀnÀ otettu valokuva. Kuvassa poseeraavat onnellisen nÀköiset vanhemmat, isoveli Edwin - ja vain yksi vauva.

Seraphine ei pÀÀse irti epÀilyksestÀ, etteivÀt hÀn ja Danny todellisuudessa olekaan kaksosia, ettei hÀn itse olekaan se, joka on luullut olevansa, ja ettÀ heidÀn ÀitinsÀ kuolemaan liittyy enemmÀn, kuin mitÀ hÀnelle on kerrottu.

Kuka on kuvassa oleva lapsi, ja mitÀ talossa tuona yönÀ tapahtui? Vain yksi henkilö tietÀÀ vastaukset, ja Seraphine on pÀÀttÀnyt löytÀÀ hÀnet.