(1451)

Bridgerton: Naamiaisten kaunotar

Hörbuch und E-Book


Rakkautta yli sÀÀtyrajojen

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös NetflixissÀ! Sarjan kolmannessa osassa tuntematon kaunotar vie Benedict Bridgertonin sydÀmen naamiaisissa - ja katoaa ennen puoltayötÀ.

Sophie Beckett on nuori, kaunis ja rutiköyhÀ. Aatelismiehen aviottomana tyttÀrenÀ hÀn raataa sukulaisten palvelijana, ja tulevaisuus nÀyttÀÀ synkÀltÀ. Kun tarjoutuu tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien naamiaisiin, Sophie ei voi vastustaa kiusausta - katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton on kyllÀ kuin unelmien prinssi, mutta tÀtÀ tuhkimoa ei prinssi tule noutamaan kotoa. MItÀ vaihtoehtoja on palvelustytöllÀ, joka rakastuu aatelismieheen? Ja haluaako edes unelmien prinssi hÀnen parastaan? Suositun sarjan kolmannessa osassa luokkaerot heittÀvÀt varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alussa.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.