(5)

Den hungriga prinsessan

E-Book


Det hÀr handlar om Aurora. Flickan som föddes med sÄ mycket glÀdje och liv i kroppen att det mÄste rÀcka till alla.

Till den bittra och rasande pappan. Till de stökiga pojkarna i skolan. Till alla Àldre mÀn som kom att ÄtrÄ henne. Och sÄ smÄningom till Tomas, mannen hon gifte sig och fick tvÄ barn med.

Men glÀdjen rÀckte inte. En dag Àr den slut. Försvunnen tillsammans med det barn hon tvingats vÀlja bort eftersom det just nu inte passade i den vÀldesignade tillvaro dÀr Aurora och Tomas gömmer sig tillsammans med sina lika vÀlartade vÀnner.

Men Aurora vill inte, nej hon KAN inte vara snÀll, följsam och behaglig lÀngre. Hon vill ha tillbaka sin glÀdje. Kosta vad det kosta vill.

Till omgivningens stigande förskrÀckelse ger hon sig ut pÄ helt nya vÀgar, tillsammans med helt nya mÀnniskor: Nadja, den livsfarligt sensuella. Erica,som svikits av sin man och försörjer sig pÄ att sÀlja telefonsex. Och Edu,som mÄlar graffiti i tunnelbanan pÄ nÀtterna och Àr den vackraste man Aurora har sett.

Med sitt friska och vitala sprÄk Äterkommer Christina Herrström med en roman om en kvinna som börjar vÄga vara hungrig. Och obekvÀm.