(1)

Dina Superkrafter

E-Book


Denna bok Àr till dig som lockas av ord som personlig utveckling, sjÀlvkÀnsla, sjÀlvförtroende, livspussel, vÀlmÄende och hÀlsa. Boken skapar möjligheter för dig att förstÄ att dina superkrafter och sin sjÀlvkÀnsla inte behöver stÀrkas. Du Àr född med 100 % sjÀlvkÀnsla och massor av superkrafter.

TyvÀrr har mÄnga blivit oskyldigt lurade att tro pÄ begrÀnsande tankar om oss sjÀlva. Med tiden har sikten dÀrför blivit grumlig och helt naturligt dÀrmed ocksÄ tron pÄ vÄr egen sjÀlvkÀnsla och kapacitet. Den hÀr bokens ambition Àr att du ska Äterskapa en klar sikt och Äter igen fÄ uppleva din fulla potential, den potential som alltid har funnits i dig.

Boken fÄr gÀrna ses som ett verktyg till klarhet, en guide och kompass inför en ny dag, ett möte eller samtal, en lektion eller date. Men fokuset Àr 180 grader Ät andra hÄllet, dvs. inÄt. Ditt vÀlmÄende har nÀmligen ingenting med yttre omstÀndigheter att göra.

Med fördel har du boken framme, vÀl synligt. Du vÀljer sjÀlv om du blÀddrar en sida i taget eller vÀljer ut en sida, en superkraft, som kÀnns extra viktig att prioritera just nu. Boken presenterar 31 av alla dina superkrafter.

Du har möjlighet att upptÀcka att du i din kÀrna har dessa superkrafter nÀrvarande, starka, ödmjuka och kÀrleksfulla, 100 % tillgÀngliga, alltid. LÀs och ta till dig frÄgestÀllningarna, reflektera och vÄga byt perspektiv. Men kom ihÄg att grubblande tar dig i fel riktning.

Utmaningen Àr att leva i det tankefria, dÀr du glÀnser utan tankar som begrÀnsar. Det finns bara hÀr, det finns bara nu. Ta vara pÄ det, nu.