(0)

Distræt og dedikeret : – inspiration til et bæredygtigt arbejdsliv med AD(H)D

E-Book


At blive diagnosticeret med AD(H)D er ofte både en lettelse og sorgfuldt. Når det har fundet sin plads, begynder arbejdet for alvor. Hvordan vil du bruge denne viden i livet og arbejdslivet? Her gælder det om at forstå netop din AD(H)D og at huske, at du har AD(H)D, du er ikke AD(H)D. Du er stadig et helt unikt menneske – nu med en ny og brugbar viden om dig selv.

Jo bedre du kender dig selv, desto bedre kan du bevæge dig i retning af et meningsfyldt og bæredygtigt arbejdsliv og liv. Hvis din leder skal lede dig godt, hvis dine kollegerne skal spille dig god, og din HR-konsulent skal støtte og udvikle dig, skal du starte med at forstå dig selv.

I Distræt og dedikeret præsenteres tilgange, der ser det hele lidt ovenfra. Nogle er faglige og informative, andre bidrager med konkrete bud og eksempler, og fem voksne mennesker fortæller åbenhjertigt deres historie om arbejdslivet og livet med ADHD. Alt sammen for at støtte dig i at få blik for ikke blot dine udfordringer, men også dine ressourcer og finde din egen vej til et bæredygtige arbejdsliv med AD(H)D.

Bogen er til dig, som tror eller ved, at du har AD(H)D, og vil tage hånd om dit arbejdsliv. Bogen kan også bruges af ledere, HR-professionelle og andre, som beskæftiger sig med diversitet og inklusion på arbejdspladsen.

Forfatterne, der er hhv. arbejdssociolog, cand.pæd.psych. og cand.med., er alle tre selv blevet sendiagnosticerede med ADHD.