(752)

Drakviskaren

Hörbuch und E-Book


HÀmnd. KÀrlek. Förbjuden magi. Och en tusenÄrig kraft som vÀcks till liv igen.

Vid 21 Ă„rs Ă„lder fĂ„r alla kvinnliga solalver en förmĂ„ga. Men Iszaelda fĂ„r ingen. Hon Ă€r annorlunda. Utstött. Passar inte in. NĂ€r byn attackeras och brĂ€nns till marken, ger sig Iszaelda av efter hĂ€mnd. Ödet tar henne frĂ„n den frostklĂ€dda skogen Valeanrae, till Gorgoroths djungler och ruinerna av den underjordiska staden Sumetra. Fiendens ledare mĂ„ste dö, och hon ska bli den som dödar honom.

Men sÄ fÄr hon kÀnslor för en man. En man vars kÀrlek skulle förstöra allt. Och medan en urÄldrig kraft vÀcks till liv, en kraft som alla trodde var utdöd, kastas Iszaelda in i en farlig kamp, dÀr grÀnsen mellan det goda och det onda Àr vingtunn.

Allting har ett pris och ingenting Àr gratis. Hur mycket Àr Iszaelda villig att offra? Kan hon viga sitt liv Ät krafter som ingen borde lita pÄ? Och kan hon döda den hon Àlskar?

Drakviskaren Àr första boken i Alvblodstrilogin.

Lovisa Wistrand föddes i Vallentuna 1991 men bor idag i Uppsala med sin man. Hon Àr utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare pÄ heltid. PÄ fritiden tycker hon om att resa och fotografera, och har ocksÄ gÄtt flera skrivkurser dÄ skrivandet alltid har varit en stark drivkraft.