(0)

Drottningen av vintergatan

Hörbuch


Kirsten har lÀmnat Sydostasien och de fruktansvÀrda hÀndelserna i Alperna bakom sig och hittat ett nytt hem i Berlin. Men trots otaliga timmar i terapistolen vÀgrar rastlösheten och kÀnslan av att det finns en obetald skuld som nÄgon strax ska driva in slÀppa greppet om henne.

NÀr vÀnnen Garance hör av sig och vÀdjar om hennes hjÀlp beger hon sig Äter ivÀg pÄ en resa, som leder till Bretagnes vindpinade kuster och Biarritz inbjudande strÀnder. Den hÀr gÄngen Àr uppdraget att rÀdda liv. Tidigare lojaliteter kommer att utmanas och hon tvingas till svÄra val för att behÄlla sin vÀrdighet. Hon Àr beredd att gÄ hur lÄngt som helst för att rÀdda dem som stÄr henne nÀrmast. Men rÀcker det nÀr hon inte lÀngre vet vem hon kan lita pÄ?

"Drottningen av vintergatan" Àr en berÀttelse om jakten pÄ en förlorad dotter. Den utforskar smÀrtpunkterna som aktiveras nÀr livslögner blottlÀggs, kÀrlekar förloras och vÀnskaper gÄr i kras. Romanen Àr den avslutande delen i trilogin om Kirsten Hvitfeld. Den första, "Dit antiloper kommer för att dricka", gavs ut 2022 och den andra, "Ett kloster pÄ mÄnen", 2024.