(9)

Elizabeth ja Philip: Kuninkaallisen avioliiton tarina

E-Book


Ingrid Seward kertoo uudessa kirjassaan kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin 70-vuotisen avioliiton koko tarinan.

Arvostettu elÀmÀkerturi Seward on kirjoittanut useita teoksia Britannian kuningashuoneen jÀsenistÀ ja tavannut kuningattaren ja tÀmÀn puolison lukuisia kertoja. HÀnellÀ on tieto ja taito viedÀ lukija suljettujen ovien ja huolellisesti varjellun julkisuuskuvan taakse.

Nuoren Elizabethin rakastuminen komeaan laivastoupseeriin ei alun pitÀenkÀÀn ollut ongelmatonta. Avioliittoa vastusti niin kuninkaallinen perhe kuin Britannian hallituskin. Britannian kansalle romanssi ja hÀÀt toivat kuitenkin tervetullutta sadun hohdetta keskelle sodanjÀlkeistÀ lamakautta.

Kirja kuvaa haasteita, joita prinssi Philip on kohdannut joutuessaan sopeutumaan vaikeaan rooliinsa hallitsijan puolisona.

Vuosien varrella on puhuttu avio-ongelmista, uskottomuudesta ja lasten kasvatukseen liittyvistÀ erimielisyyksistÀ. Kaikki perhettÀ kohdanneet vaikeudet - skandaalit, avioerot ja kuolemantapaukset - on tÀytynyt kestÀÀ julkisuuden herkeÀmÀttömÀssÀ valokeilassa.