(883)

Ella ja kaverit lapsenvahteina

Hörbuch und E-Book


Palkkaisitko lapsenvahdiksi Ellan ja hÀnen luokkakaverinsa?

Suosikkisarjan kuudennessatoista kirjassa Ellan ja kavereitten oma opettaja ja opettajan vaimo lÀhtevÀt romanttiselle kylpylÀlomalle. Kaikki on huolellisesti valmisteltu lapsen- ja koiravahtia myöten. Sattumusten kautta kÀy kuitenkin niin, ettÀ Ella ja kaverit pÀÀtyvÀt lapsenvahdeiksi opettajien luullessa homman olevan ammattilaisen kÀsissÀ.

Ella ja kaverit yrittÀvÀt parhaansa, mutta tehtÀvÀ osoittautuu luultua haastavammaksi. Siksi ystÀvykset pÀÀttÀvÀt lopulta lÀhteÀ etsimÀÀn opettajia palauttaakseen lapset ja koirat heille...

Ella ja kaverit lapsenvahteina on toinen Mervi Lindmanin kuvittama sarjan kirja. Sen reilunkokoinen formaatti, helppolukuinen teksti ja hauska piirroskuvitus sopivat kaikentasoisille lukijoille, myös aloittelijoille. Uutuuskirja on aiempien tapaan itsenÀinen jatko-osa.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan innokkaasti monissa maissa. Erityisesti Saksassa hÀnen suosionsa on valtaisaa. Monipuolinen Parvela tunnetaan myös kÀsikirjoittajana ja kolumnistina. Mervi Lindman on lahjakas ja kautta maailman rakastettu kuvittaja.