(990)

En efter en

Hörbuch und E-Book


Du ser pÄ. Du röstar. De dör.

Kriminalinspektör Robert Hunter vid Los Angelespolisens sÀrskilda mordsektion fÄr ett anonymt telefonsamtal och blir ombedd att gÄ in pÄ en sÀrskild webbadress en privat sÀndning. Hunter loggar in och genast börjar en förestÀllning som Àr avsedd enbart för honom. Men mannen som har ringt vill inte bara att kriminalinspektör Hunter ska se pÄ han vill att Hunter ska delta, och att vÀgra Àr inget alternativ. Hunter mÄste göra ett vidrigt val och tvingas se pÄ nÀr en okÀnd mÀnniska blir torterad och mördad i direktsÀndning pÄ internet.

Los Angelespolisen i samarbete med FBI anvÀnder sig av alla tillgÀngliga medel för att elektroniskt försöka spÄra sÀndningen, men den hÀr mördaren Àr ingen amatör och han har sopat igen spÄren efter sig frÄn början till slut. Och redan innan Hunter och hans kollega Garcia ens har kommit i gÄng med utredningen fÄr Hunter ett nytt samtal. Och en ny webbadress. Ett nytt offer. Men den hÀr gÄngen har mördaren uppgraderat spelet till en direktsÀnd dokusÄpa dÀr vem som helst kan lÀgga den avgörande rösten.

Det finns nÄgot av Patricia Cornwell i Chris Carters intriger.

Daily Mail

Med tanke pÄ Carters bakgrund inom rÀttspsykologi blir hans mördare Ànnu mer skrÀmmande.

Mail on Sunday

Carter Àr en av de dÀr författarna som fÄr skrivandet att verka sÄ lÀtt Jag kunde helt enkelt inte lÀgga boken ifrÄn mig.

Crime Squad

Chris Carter föddes i Brasilien och studerade psykologi i USA med inriktning pÄ kriminellt beteende. Han arbetade hos distriktsÄklagaren i staten Michigan, och har i egenskap av kriminalpsykolog varit inblandad i över hundra fall med seriemördare och farliga kriminella. Numera bor han i London och arbetar som författare pÄ heltid. Chris Carters romandetektiv Robert Hunter fÄngar seriemördare. Och Chris Carter sjÀlv kÀnner dem.