(3)

En enkel bok : mindfulness (PDF)

E-Book


EBOK, PDF-format

ISBN 9789187397578

Den fysiska boken finns att köpa pÄ Adlibris, hÀr!

Den fysiska boken finns att köpa pÄ Bokus, hÀr!

Den hÀr boken ger dig en praktisk ingÄng till mindfulness. Den innehÄller citat, tips och övningar och ökar din medvetenhet om dina kÀnslor, dina tankar och din inneboende kreativitet.

I dag lever mÄnga av oss ett vÀldigt aktivt liv. Vi Àr stÀndigt pÄ gÄng, uppkopplade och tillgÀngliga dygnet runt genom vÄra telefoner och internet. Vi stÀller höga krav pÄ vÄr tillvaro och inte minst har vi höga krav pÄ oss sjÀlva, oavsett om det handlar om karriÀrval eller sociala medier. Att bara vara, att kÀnna tacksamhet för det vi har och kÀnna sig tillfredsstÀlld i stunden, Àr nÄgot som vi har svÄrt för i vÄr tid.

Recensioner:

"Det hÀr Àr ocksÄ en fin presentbok, vackert formgiven och bunden. Man strÀcklÀser den inte. Den Àr en vishetens livsledsagare som vi sÄ vÀl behöver i vÄr tid med brist pÄ stillhet som vÀlbefinnande."

Miljömagasinet, december 2015

"Att vara i sinnesnÀrvaro, i mindfulness, bygger pÄ gamla traditioner och kommer frÄn den buddhistiska filosofin. Forskning har visat att mindfulness-trÀning kan motverka stress och depressioner. (...) FÄ tips och rÄd om hur du pÄ bÀsta sÀtt lever ditt liv hÀr och nu!"

NĂ€ra, nummer 3, 2016

"Jag klarar inte av allt för flummiga texter om livet sÄ jag har dragit mig för att lÀsa om mindfulness. Som ni hör Àr detta bara mina fördomar eftersom jag inte har nÄgon koll pÄ vad mindfulness Àr egentligen. Men den hÀr boken mÄste jag sÀga var helt underbar. Inga konstigheter utan helt enkelt en bok som fÄr en att pÄ ett enkelt sÀtt tÀnka & kÀnna efter. Boken blandar citat, lite övningar och smÄ texter sÄ en perfekt bok att ha framme & blÀddra i nÀr lusten faller pÄ. En paus för reflektion blev den dÀr boken för mig. Detta var en perfekt introduktion in i mindfulness & jag inser att jag nog har levt efter mÄnga av tankarna utan att veta om det."

Emmy Rolfsdotter, rolfsdotterdesign

"En bok för dig som Àr nyfiken pÄ mindfulness. Konsten att vara i nuet, utan att grubbla över det föregÄngna eller stressa över kommande tider."

Allers, nr 3, januari 2016