(0)

Ensam hemma

E-Book


Ensamhet kan fÄ oss att göra underliga saker - och likadant blir det om tillvaron slÄr över Ät rakt motsatt hÄll. Ibland hÀnder dessutom sÄdant som fÄr en att undra om inte hjÀrnan har ballat ur fullstÀndigt. I denna samling fÄr vi bl.a. stifta bekantskap med ett medium, en drakflicka och en man som fÄr en livsviktig varning. Som om det inte vore nog fÄr vi Àven en inblick i hur framtidens nÀtdejting kan se ut. För visst Àr det vÀl dumt att nöja sig med utbudet pÄ Tellus, nÀr det ÀndÄ finns en hel galax...

"Ensam hemma" Àr en novellsamling som sammanstÀllts av NovellmÀstarna. Den innehÄller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges frĂ€msta författare för att frĂ€mja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var dĂ„ Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom Ă„ren. Den senaste samlingen innehöll noveller frĂ„n medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.