(0)

Ett minne blott

Hörbuch


I Linn Samuelssons gripande spÀnningsroman Ett minne blott vÀvs ett nÀt av öden samman i skuggan av ett mystiskt försvinnande.

Svea verkar leva ett liv i harmoni, men fasaden rÀmnar efter ett ovÀntat fynd pÄ en loppmarknad. Hon faller ihop och rÀddas av den mystiska Miliam. Deras möte tÀnder en gnista som hotar att uppsluka hennes nuvarande förhÄllande.

Samtidigt brottas Sveas syster, Lily, med sorgen efter sin försvunna bÀsta vÀn Iris. NÀr Ànnu en ung kvinna försvinner vÀcks tunga minnen till liv. Iris pappa misstÀnker vem som Àr skyldig och svÀr att brottet denna gÄng inte ska fÄ förbli ostraffat.

I bakgrunden gör pojken Johannes allt som stÄr i hans makt för att skydda sin lillebror mot vÄldet som han sjÀlv utsÀtts för. Och pÄ sjukhuset ruvar en kvinna pÄ en mörk hÀmndplan mot mannen hon hatar.

ETT MINNE BLOTT Àr en mÀsterlig berÀttelse om kÀrlek, förlust och hÀmnd, dÀr varje karaktÀrs val fÄr konsekvenser som ekar genom hela romanen. Den pÄminner oss om att en enda hÀndelse i kaoset av mÀnskliga relationer kan förÀndra allt.