(225)

FC Mezzi 1 - Tauko

Hörbuch und E-Book


Jake, Nick ja Peter rakastavat kaikki jalkapallon pelaamista. Jake ja Nick eivÀt voi uskoa onneaan, kun he pÀÀsevÀt pelaamaan seuransa ykkösjoukkueeseen. Kaikki ei kuitenkaan mene ihan niin kuin pojat toivoivat.

Seuran toimintaan pettyneet pojat eivÀt jÀÀ neuvottomiksi. Voisivatko he perustaa ihan oman jalkapallojoukkueen kotikaupunkiinsa Kvistbyyn? Ja suostuisiko Nickin huippulahjakas isoveli Kingo valmentamaan heitÀ?

"Tauko" on riemukkaan jalkapallosarjan aloitusosa.

\"Jake ja hĂ€nen ystĂ€vĂ€nsĂ€ ovat perustaneet ihan oman jalkapallojoukkueen – FC Mezzin, tietysti Lionel Messin mukaan!

Kirjasarjan mukana pÀÀsee seuraamaan FC Mezzin pelejĂ€ ja uuden joukkueen kehittymistĂ€. Myös ystĂ€vyys on tĂ€rkeĂ€ssĂ€ osassa – ja toki mukaan mahtuu myös ihastumisia ja kasvukipuja. \"

Daniel Zimakoff (1956–) on tanskalainen lastenkirjailija. HĂ€n on koulutukseltaan kirjastonhoitaja. Zimakoff aloitti kirjailijanuransa vuonna 1989, ja hĂ€n on julkaissut kymmenittĂ€in lastenkirjoja. HĂ€n on saanut myös Tanskan kulttuuriministeriön myöntĂ€mĂ€n arvostetun lastenkirjapalkinnon (Kulturministeriets bĂžrnebogspris) vuonna 2005.