(1)

Flora Wolf och Midnattspalatset

E-Book


Det var som om vÀrlden omkring mig hade stannat. Jag stod i Hermes verkstad med glassplitter, lÄs och nycklar utspridda pÄ golvet och höll hÄrt i lappen frÄn RÄttbaronen.

”Ge mig StjĂ€rntjuven sĂ„ fĂ„r ni tillbaka Hermes. Vi möts i Midnattspalatset.”

FörĂ€ldralösa Flora Wolf bor tillsammans med sin lillebror Flipper i en gammal tĂ„gvagn. Om livet förut var tufft Ă€r det inget mot vad det Ă€r nu. Deras storasyster Nike Ă€r ombord pĂ„ kungens försvunna luftskepp Polaris, fĂ€ktmĂ€stare Vrede Ă€r efterlyst och har tvingats gĂ„ under jorden, och nu har den lömska RĂ„ttbaronen kidnappat lĂ„ssmeden Hermes – Floras vĂ€n och den enda vuxna hon har att förlita sig pĂ„. Nu Ă€r det upp till Flora att rĂ€dda honom!

Tillsammans med prinsessan Alexa beger hon sig till det mytomspunna Midnattspalatset. VÀgen dit Àr kantad av faror och Floras förmÄga att dyrka upp lÄs kommer minst sagt att sÀttas pÄ prov ...

Efter den populĂ€ra steampunk-serien om Ester Tagg Ă€r Linn Åslund och Rebecka Helmersson tillbaka med en ny hisnande Ă€ventyrsserie för lĂ„gstadielĂ€sarna. Flora Wolf och Midnattspalatset Ă€r den tredje och avslutande delen i trilogin.