(0)

Genomlevare

Hörbuch und E-Book


"Theo hade i nÄgra dagars tid haft en krypande oro i kroppen. Hon ogillade att hon blivit sÄ lÀttskrÀmd under veckan pÄ WÀnbo. Men det var nÄgot som var annorlunda Àn det vanliga som hon kÀnt som liten pÄ godset. Hon var inte ensam nÀr hon var ensam."

Under en varm vecka i juni samlas Theos familj och vÀnner i södra Dalarna pÄ WÀnbo herrgÄrd för att fira hennes systers bröllop. WÀnbo Àgs sedan Ärhundraden tillbaka av familjen von Farc som i nutid driver ett ekologiskt jordbruk med hotellverksamhet. Familjerna har starka band till varandra och höga förvÀntningar finns om en extraordinÀr bröllopsvecka i den vackra historiska miljön. Veckan blir minst sagt extraordinÀr för nÄgra i sÀllskapet och snart ÄtervÀnder Theo för att trÀffa genomlevaren Tom och ta reda pÄ mer om WÀnbos hemligheter.

Theos möten med genomlevarna öppnar portalen mellan levande och genomlevare men hennes nÀrvaro uppskattas inte av alla. Vem vet vad om genomlevarna och vem kan Theo lita pÄ? NÀr hennes vÀn Fia tillsammans med sin lilla son oanmÀld anlÀnder till WÀnbo ökar spÀnningarna i den gamla herrgÄrden. Gamla svek och oförrÀtter framtrÀder under kampen om liv och genomlevarliv vid WÀnbo herrgÄrd. Tiden lÀker inte alla sÄr...

"Genomlevare" Àr första delen i en serie om mÀnniskorna och genomlevarna vid WÀnbo herrgÄrd.