(52)

Hannah: 1. Valinta

Hörbuch und E-Book


Romanttista kartanodraamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Tanskassa syntynyt kaunis maanomistajan tytÀr Hannah asuu aviomiehensÀ Engebretin kanssa Norjan vuoristossa kartanossa, jossa avautuu nÀkymÀ Hemsedalin laaksoon. He tapasivat, kun Hannah oli vasta nuori, ja vannoivat tuolloin ikuista rakkautta.

SyksyllĂ€ 1826 Hannah on yksin maatilalla, kun myrsky puhkeaa. Myrskyn keskeltĂ€ ilmestyy muukalainen – salaperĂ€inen tanskalainen, jolla on syvĂ€nsiniset silmĂ€t ja lĂ€mpimĂ€t kĂ€det. Tapaaminen muuttaa Hannahin elĂ€mĂ€n pysyvĂ€sti, ja hĂ€nen arjestaan ankaran aviomiehen kanssa tulee vaikeampaa kestÀÀ kuin koskaan.

Historiallinen, jÀttimÀisen menestyksen Pohjoismaissa saanut kirjasarja saapuu vihdoin Suomeen! Norjan kauniissa vuoristossa jylhÀssÀ kartanossa elÀvÀ Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytÀÀkseen elÀmÀÀnsÀ onnen. VÀrikÀs sukusaaga on tÀynnÀ jÀnnitystÀ, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitÀneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemÀÀ tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.