(1)

Hard Land

Hörbuch und E-Book


SinÀ kesÀnÀ kaikki muuttui.

Missouri vuonna 1985. Viisitoistavuotias Sam menee kesÀksi töihin vanhaan elokuvateatteriin pÀÀstÀkseen pois kotinsa ahdistavasta ilmapiiristÀ. Yhden lumotun kesÀn ajaksi kaikki muuttuu paremmaksi. HÀn saa uusia ystÀviÀ, rakastuu ja löytÀÀ kotikaupunkinsa ihmeet. EnsimmÀistÀ kertaa elÀmÀssÀÀn hÀn ei enÀÀ ole mitÀÀnsanomaton ulkopuolinen. Kunnes hÀnen on pakko kasvaa aikuiseksi.

Hard Land on kumarrus 1980-luvun aikuistumisesta kertoville elokuville, kuten Stand by Me ja The Breakfast Club. Romaanin on suomentanut Raimo Salminen.

Benedict Wells (s. 1984) on tÀmÀn hetken suosituimpia saksalaisia kirjailijoita. HÀnen teoksiaan on kÀÀnnetty 38 kielelle. Vuonna 2019 ilmestynyt YksinÀisyyden jÀlkeen, kasvutarina sekin, oli arvostelu- ja myyntimenestys myös Suomessa.

EdellisestÀ teoksesta sanottua:

”YksinĂ€isyyden jĂ€lkeen on viimeistĂ€ piirtoa myöten laaturomaani.” - Helsingin Sanomat

”MitĂ€ kaunein ja tasapainoisin teos - tekstiltÀÀn soljuva ja sisĂ€llöltÀÀn monikerroksinen, tunnelmaltaan levollisen pohdiskeleva.” - Kulttuuritoimitus

”YksinĂ€isyyden jĂ€lkeen on tyylikĂ€s, herkkĂ€ ja syvĂ€llinen. Se on viisas teos tĂ€ynnĂ€ hiljaista voimaa.”- Maailmankirjat