(46)

Havaintoja parisuhteesta

Hörbuch und E-Book


”Ensin olen MinĂ€. MinĂ€ tapaa SinĂ€n. Kuluu jokunen tovi tai vuosi, ja tunnelma alkaa olla kuin lĂ€heisriippuvaisten vertaistukiryhmĂ€ssĂ€.”

Havaintoja parisuhteesta on kokoelma parisuhdebloggaaja Sami Minkkisen parhaita tekstejÀ. Ne ihastuttavat, itkettÀvÀt ja naurattavat, mutta ennen kaikkea antavat ÀÀnen suomalaiselle miehelle, joka sekÀ puhuu ettÀ pussaa.

Nainen kehottaa miestÀ kirjoittamaan ylös ajatuksia heidÀn parisuhteestaan. Muutamaa vuotta myöhemmin naisesta on tullut miehen vaimo, ja mies on vuodattanut tunteensa ja parisuhteensa nettiin kaikkien luettavaksi. Jokainen joskus rakastanut löytÀÀ Sami Minkkisen lyhyistÀ teksteistÀ samastumiskohtia, jotka ovat terÀvyydessÀÀn ja koomisuudessaan kipeÀn tuttuja. Kaiken takana on kuitenkin vahva usko siihen tÀrkeimpÀÀn: rakkauteen.

Sami Minkkinen on bloggaaja, joka kirjoittaa parisuhteen ihanista ja ikÀvistÀkin puolista, kuitenkin aina suunta kohti rakkautta. Minkkisen Havaintoja parisuhteesta -blogi on hurmannut satojatuhansia lukijoita.