(17)

He tulivat jouluksi - Eroottinen joulukertomus

Hörbuch und E-Book


"Kun mies hyvÀili hitaasti naisen selkÀÀ sormenpÀillÀÀn, nainen halusi lisÀÀ ja painautui lÀhemmÀs miestÀ."

Markus on ajanut kauas Pohjois-Ruotsiin ottaakseen hoitaakseen talon, jonka on perinyt isoÀidiltÀÀn. Mutta hÀnen autonsa ei oikein pÀrjÀÀ lumisilla talvikeleillÀ ja ajautuu yllÀttÀen lumipenkkaan tien sivuun.

Sanna on matkalla hakemaan joulukuusta kylÀn markkinoilta, kun hÀn ajaa ojaan juuttuneen auton ohi. Auton vieressÀ seisoo mies, joka viittoilee tarvitsevansa apua. Nainen auttaa uuden naapurinsa ojasta, ja Markus tuntee heti, ettÀ naisessa on jotain tuttua.

Sanna turhautuu uuden naapurinsa uusavuttomuuteen. Mies ei hÀnestÀ osaa huolehtia itsestÀÀn lainkaan. KylÀn joulujuhlissa he saavat kuitenkin uuden tilaisuuden tutustua toisiinsa. Mistelin alla, muutaman drinkin jÀlkeen, mitÀ vain voi tapahtua.

Vicktoria Gilles ja Shailene Craig ovat salanimet kahdelle ruotsalaiselle naiskirjailijalle, jotka asuvat eri puolilla Ruotsia. KiihkeillÀ lyhytkertomuksillaan he haluavat tarjota lukijoilleen paon todellisuudesta. He hakevat inspiraationsa omasta arjestaan. Vicktoria ja Shailene kirjoittavat ikÀvistÀ ja kipeistÀkin asioista kepeÀsti ja humoristisesti. Monet heidÀn kertomuksensa ovat eroottisia jÀnnitystarinoita.