(233)

Huijarin oppipoika

Hörbuch und E-Book


Lumoavaa tunnelmaa ja jÀnnitystÀ

Viime vuoden arvostelumenestys, lukijoiden rakastama Taikuri ja taskuvaras saa jatkoa. Taikuri ja taskuvaras -teoksessa esitellyn taikuri Tomin menneisyys avautuu lukijalle. Tarina on tÀynnÀ yllÀttÀviÀ kÀÀnteitÀ, tÀpÀriÀ tilanteita ja salaisuuksia.

Krakova 1824. Wiktor on kellosepÀn oppipoika, joka haaveilee seikkailuista ja on korviaan myöten ihastunut kauniiseen Zofiaan. Kun Wiktor joutuu onnettomuuteen oudon taivaankappaleen rÀjÀhtÀessÀ joenrannassa, hÀnen elÀmÀnsÀ muuttuu. Wiktorin hengen pelastaa salaperÀinen Tom - vaikka on itsekin vaarassa. Apuun tulee kelloseppÀ Seweryn, joka tuntuu tietÀvÀn kellojen korjaamisen ohella yhtÀ ja toista myös taikuudesta. Huijarin menneisyys seuraa SeweryniÀ ja pian koko kolmikko tempautuu mukaan mutkikkaisiin juonitteluihin. Wiktor saa huomata, ettÀ jos aikoo taikuriksi, on opittava improvisoimaan tiukan paikan tullen.Tom ja Wiktor ovat Taikuri ja taskuvaras -teoksesta tuttu silmÀnkÀÀntÀjÀkaksikko. Huijarin oppipoika kertoo heidÀn ensimmÀisestÀ yhteisestÀ seikkailustaan, josta ei puutu yllÀttÀviÀ kÀÀnteitÀ, tÀpÀriÀ tilanteita ja salaisuuksia.

Anniina Mikama (s. 1977) on helsinkilÀinen kuvittaja ja kirjailija. HÀnen trilogiansa on historiallista seikkailua scifi-vivahteella höystettynÀ, eikÀ siitÀ puutu magiaa ja romantiikkaakaan.

Taikuri ja taskuvaras -romaanista sanottua:

"Esikoiskirja jÀtti minut odottamaan kieli pitkÀllÀ seuraavaa osaa." - Markus Niemi, 15 v., Lukufiilis-lehti

"Taidokkaasti Mikama lisÀÀ romaanin kierroksia ja koukuttaa lukijan pauloihinsa: alun tyttökirjamaiset romanttiset elementit saavat nopeasti höysteekseen myös klassisen salapoliisitarinan arvoituksellisuutta." - PÀivi HeikkilÀ-Halttunen, Lastenkirjahylly-blogi


Sprecher*in: Maija Lang
Dauer: