(6)

Ilonhilaaja

Hörbuch und E-Book


Kyrönsarven kunnan ansioitunut verojohtaja Kosti Korvensuo on jÀÀmÀssÀ elÀkkeelle. Naisvaltaisella alalla Kosti on saanut huomata, etteivÀt kaksimieliset vitsit olekaan enÀÀ yhtÀ hauskoja kuin hÀnen nuoruudessaan. Eteen lÀvÀhtÀÀ huomautus naispuoliselta esimieheltÀ.

Samaan aikaan Donald Trump valitaan Yhdysvaltain presidentiksi. Kosti Korvensuo pohtii, miksi Trumpin kaltainen tunnettu seksuaalinen ahdistelija saa maailman vaikutusvaltaisimman pestin, kun Kosti itse ei saa edes vÀhÀn puristaa naisia takapuolesta ilman rangaistusta.

Kun Korvensuo jÀÀ elÀkkeelle, aukeaa mahdollisuus ehdokkuudelle kunnallisvaaleissa. Miten työvuosien kÀytös vaikuttaa ÀÀnestÀjien mieliin?

Panu Rajalan satiirinen romaani hilaa vÀkisin ilon pintaan ajankohtaisten aiheiden parissa.

Panu Rajala on suomalainen kirjailija ja tutkija. Koulutukseltaan hÀn on filosofian tohtori. Rajala on toiminut muun muassa MTV Oy:n teatteripÀÀllikkönÀ, Hiidenkivi-lehden pÀÀtoimittajana sekÀ Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina. Rajala on työskennellyt myös teatteriohjaajana sekÀ elokuvan parissa dramaturgina. HÀnen laaja kirjallinen tuotantonsa kÀsittÀÀ mm. useita elÀmÀkertoja tunnetuista suomalaisista kulttuuripersoonista.