(270)

Iltameditaatiot: Rentoutus iltaan ja uneen

Hörbuch


Rauhoittava ja rentouttava Iltameditaatiot -meditaatioÀÀnite sisÀltÀÀ kaksi noin puolen tunnin meditaatiota:

1. OSA - RAUHOITTAVA ILTAMEDITAATIO (kesto 00:30:40)

Iltameditaatioiden ensimmÀinen osa rauhoittaa ja puhdistaa sinut menneen pÀivÀn energioista. Se auttaa sinua laskeutumaan pÀivÀn kiireistÀ takaisin omaan itseesi ja lÀsnÀoloon. TÀmÀn meditaation avulla voit karistaa itsestÀsi kiireen ja stressin tunteet. PÀÀstÀ irti kaikista sinua kuormittavista ajatuksista ja antaudu meditaation hoivattavaksi. Anna mielen ja kehon yhteyden voimistua ja luovu kontrollista. Voit pÀÀstÀÀ irti turhista suojakuorista ja olla aito, tasapainoinen itsesi.

2. OSA - NUKU HYVIN (kesto 00:30:20)

Heti ensimmÀisen meditaation jÀlkeen alkava toinen osa vie sinut syvemmÀlle rentoutumisen tilaan, selkeyteen ja sydÀmesi viisauden ÀÀrelle. SydÀmesi voima voi kirkastaa sinut ja vahvistaa sinua myös tulevia pÀiviÀ varten. Meditaatio auttaa sinut syvÀÀn uneen, joka on samaan aikaan parantavaa, tasapainottavaa ja hoitavaa. Rentoutuksen avulla voit vaipua syvÀÀn ja uudistavaan uneen sekÀ parantaa elÀmÀnlaatuasi.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. HÀn pitÀÀ Enkelikoulua ja muita kursseja henkimaailman kanssa, on henkinen valmentaja sekÀ maalaa sydÀmen ja sielun maisemia. Iltameditaatiot on jatkoa Sannin suuren suosion saavuttaneille meditaatioaiheisille kirjoille, korteille ja ÀÀnitteille, jotka Viisas ElÀmÀ on julkaissut. www.valonvoimaa.fi

Kannen maalaus: Valomajakka, Sanni Nevalainen