(9)

Ingen lever i samma familj

Hörbuch und E-Book


Martin och Fanny tar med sig barnen till en by vid Medelhavet för att komma bort frÄn Stockholm. Men nÀr de trygga rutinerna försvinner blottas sprickorna i deras Àktenskap.

Martin Ă€r bekvĂ€m och konfrontationsrĂ€dd, samtidigt som han brottas med att passa in i en alltmer frĂ€mmande mansroll. Den framgĂ„ngsrika revisorn Fanny stĂ„r för ambitionerna, det Ă€r hon som driver Ă€ktenskapet framĂ„t – trots att Martin mest av allt önskar sig bakĂ„t, till i början dĂ„ de Ă€nnu kunde prata med varandra.

PÄ planet mot Medelhavet trÀffar de familjen de umgÄs med ibland, den som Martin knappt stÄr ut med och den som Fanny har som förebild för det lyckade familjelivet. Första kvÀllen bjuder de över paret pÄ grillning, men det som var tÀnkt att bli en lugn semestervecka förvandlas till nÄgot helt annat nÀr Martin plötsligt stormar ut ur huset. Medan han vandrar runt i natten försöker Fanny hÄlla fasaden uppe inför vÀnnerna och barnen. Och nÀr Martin inte kommer tillbaka utbyts hennes ilska mot en stigande oro.