(529)

Joka askel jonka otat

Hörbuch


Psykologinen trilleri pakottavasta tarpeesta tarkkailla.

”TĂ€mĂ€ vangitseva, lukutahtia kiihdyttĂ€vĂ€ romaani on sekĂ€ kuristusote kurkulla -trilleri ettĂ€ aidosti koskettava perhedraama.” – A. J. Finn

Idyllinen naapurusto jÀrkkyy kun tapahtuu murha. HyvÀosaisten yhteisössÀ jokaisella on salaisuutensa, mutta kenen salaisuus on kyllin hirveÀ johtaakseen murhaan?

Bristoliin miehensÀ kanssa muuttanut Joey hullaantuu naapuriin, charmikkaaseen rehtoriin, ja alkaa pitÀÀ tÀtÀ silmÀllÀ. Rehtorilla puolestaan on oma luvaton ihastuskohteensa, kun taas hÀnen vakoojaksi aikova poikansa kiikaroi huoneestaan kaikkea mikÀ liikkuu. NÀkökulmat vaihtuvat ja ihmissuhteet syvenevÀt kihelmöivÀksi psykologiseksi draamaksi. Kuka on uhri, kuka syyllinen? Arvailu saa jatkua villinÀ viimeiselle sivulle saakka.

Brittikirjailija Lisa Jewell (s. 1968) on kansainvĂ€linen menestyskirjailija, jonka teoksia on kÀÀnnetty kymmenille kielille ja myyty lĂ€hes viisi miljoonaa kappaletta yksinomaan englanninkielisessĂ€ maailmassa. Jewell on samastuttavien henkilöiden, mutkikkaiden juonikuvioiden ja uhan tunteen luomisessa aivan omaa luokkaansa. HĂ€nen ensimmĂ€inen psykologinen jĂ€nnitysromaaninsa Sitten hĂ€n oli poissa meni suoraan Englannin listaykköseksi. Löysin sinut addiktoi lukijoita henkilövetoisine yllĂ€tyskÀÀnteineen. Joka askel jonka otat on Jewellin 16. teos. SitĂ€ on verrattu Gillian Flynnin Kilttiin tyttöön, ja siitĂ€ on sanottu: ”jos pidit Nainen ikkunassa ja Nainen junassa -trillereistĂ€, tĂ€mĂ€ on kirjoitettu juuri sinulle!” (U magazine). Myös viihdekirjoistaan tunnettu Jewell on julkaissut jo parikymmentĂ€ romaania. HĂ€n asuu Lontoossa miehensĂ€ ja kahden tyttĂ€rensĂ€ kanssa.