(160)

Juudaksen suudelma

Hörbuch und E-Book


KipinöiviÀ kohtaamisia Irlannin nummilla! Juudaksen suudelma aloittaa Tuija Lehtisen sarjan sykÀhdyttÀviÀ historiallisia rakkaustarinoita.

Irlantilaisen kreivin tyttÀren Brighid McMahonin sydÀn on pakahtua halusta pÀÀstÀ pois uneliaasta kotikylÀstÀÀn. Unelmissaan Brighid tanssii jo Lontoon juhlasaleissa, mutta perhe haluaa varjella BrighidiÀ maailman vaaroilta, eivÀtkÀ edes Dublinin seurapiirien ovet aukene Brighidille.

Brighidin kotikylÀn hiljaiselon keskeyttÀÀ Amerikasta saapuva Finn Nolan. Kaikki FinnissÀ aiheuttaa paikallisissa nÀrkÀstystÀ, mutta BrighidiÀ huhut hÀnen seikkailuistaan kiehtovat. Kun Brighid lopulta tapaa miehen, ei tÀmÀ tunnu kuitenkaan pitÀvÀn hÀnestÀ laisinkaan, ja Finnin julkea kÀytös saa Brighidin mielen myllerryksiin. Sattuma saattaa Brighidin ja Finnin yhteen yhÀ uudestaan, eikÀ jÀnnite heidÀn vÀlillÀÀn jÀÀ huomaamatta myöskÀÀn kilttisydÀmiseltÀ nuorelta pappi Flanaganilta tai naapurin suloiselta Donaldilta. Voiko kukaan miehistÀ lopulta valloittaa omapÀisen Brighidin sydÀmen?

Mukaansatempaava romanttinen tarina on ensimmÀinen osa SeurapiirejÀ ja suuria tunteita -sarjaa, jonka tunnelmalliset historialliset rakkaustarinat johdattavat niin puolalaisiin kartanoihin kuin 1800-luvun Pariisin teatterimaailmaan, Egyptin pyramideille ja VenÀjÀn vallan ajan Suomeen. Juudaksen suudelma on julkaistu alun perin kirjailijanimellÀ Minna Skog.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.