(0)

Kaipauksen aika

Hörbuch und E-Book


Kutkuttavan romanttinen ja jÀnnittÀvÀ romaani jatkaa SvartÄn naisten tarinaa.

On vuosi 1792. Hovimarsalkka Carl Sporren tytÀr Christina on mennyt naimisiin sÀÀdynmukaisesti aatelismiehen kanssa ja perustanut perheen. Mutta onko Christina vielÀkÀÀn unohtanut vanhaa rakastettuaan Gustafia? Carl Sporre kuolee ilman poikaa, joten kartano menee Christinan aviomiehelle. SÀilyykö se suvussa, kuten Christina on joutunut isÀlleen lupaamaan?

Ruotsin kuningattaren kartanovierailun aikana jÀrvestÀ löytyy murhattuna nainen, joka vÀittÀÀ olevansa Ranskan valtaistuimen perillinen. Tappaja on joku niistÀ vieraista, joilla on yhteyksiÀ Ranskan vallankumoukseen. Christina pÀÀttÀÀ selvittÀÀ kuka ja onnistuukin.

Gustaf ei tiedÀ mitÀÀn Christinan synnyttÀmÀstÀ tytöstÀ. HÀnellÀ on ollut terveysongelmia jo jonkin aikaa ja hÀnen kuolinvuoteellaan Christina kertoo hÀnelle totuuden heidÀn tyttÀrestÀÀn. He ilmaisevat rakkautensa toisilleen juuri ennen Gustafin kuolemaa.

Kaipauksen aika on kolmas itsenĂ€inen osa SvartĂ„n kartanon naisten elĂ€mÀÀ seuraavasta romaanisarjasta, joka kertoo naisten hellittĂ€mĂ€ttömĂ€stĂ€ taistelusta rakkauden ja itsemÀÀrÀÀmisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta aina nykyaikoihin saakka. ”Ruotsin Downton Abbey” on tĂ€ydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jĂ€nnitystĂ€.

CHRISTINA ERIKSON on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensÀ

Thomas Eriksonin kanssa SvartÄn kartanon, hÀn alkoi tutkia talon ja siellÀ asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymÀÀn dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan nÀiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee sillÀkin, ettÀ hÀntÀ ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiÀ aikoja ja menestyksekkÀÀsti useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistÀ kaikkiin Pohjoismaihin. EnsimmÀinen romaani Uskollisuuden vala ilmestyi suomeksi 13.6.2024 ja toinen osa Autuuden saari ilmestyy 16.10.2024.